Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Как да изберете подходящият цвят? Всеки от дванадесетте знака има цвят, който носи късмет и благополучие на представителите си, дарява ги с духовна и физическа енергия. Използването или отхвърлянето на един или друг цвят в нашия живот е форма на само-изразяване. Всеки цвят разширява възприятието на околния свят, оказва непосредствено влияние на положителните и отрицателните потоци енергия, както в организма, така и в живота като цяло.

Света би бил скучен без цветовете. Забелязано е, че избора на цвят се явява важен фактор в живота на всеки човек. Цветовете въздействат върху емоциите и темперамента, помагат да бъде изразено онова, за което думите не са достатъчни. Например, красив пейзаж или произведение на изкуството може са предизвика вдъхновение, което думите не могат да събудят.

Цветовете имат важно място в нашия живот. Те ни позволяват да видим нещата по определен начин. Например, ако стените са оцветени със светли тонове, помещението изглежда по-голямо и обратното, когато стените са тъмни, ние възприемате същото помещение като значително по-малко. Цветовете оказват влияние на подсъзнанието, влияят на емоциите, а чрез тях и върху отношението към живота. Ако бъдете достатъчно дълго в присъствието на определен цвят, той, разбира се, ще ви повлияе.

Всеки Зодиакален знак има свой цвят, който изявява най-добрите качества на човека, който е роден с тази зодия.  

Подходящият цвят за зодия ОвенУспешният цвят за Овен

Червеният цвят е основният, който носи успех на родените под знака Овен. Червеният цвят е динамичен и изисква действие, той е свързан с агресията, но също така отразява оптимизма и енергията на Овните. Червеното е цвета на доминирането, той е свързан със стремежа към лидерство. Червеният цвят символизира смелост, страст, активност, енергия и оптимизъм. Освен това, червеният цвят се асоциира с доброто здраве.

Всички оттенъци на червено могат да донесат късмет и благополучие на Овните. Но не в случаите, когато те не се чувстват добре или са болни. В такива периоди за тях по-подходящи са виолетовия и синия цвят, които ще им помогнат да се отпуснат и да се успокоят.

Ако усещате вялост или депресия, то червеният цвят, без съмнение, ще може да ви помогне. Вие можете да избирате червения цвят не само като цвят на дрехите си, но и при избора на продукти за хранене да отдавате предпочитание на тези с червен цвят: домати, червени чушки, череши, ябълки, както всички други плодове и зеленчуци, които са червени на цвят. Това ще доведе до увеличаване на притока на енергия и вие ще почувствате желание да преминете към активни действия.

Освен червеният, синият и виолетовият, черният и белият също се считат за цветове, които носят успех.

Подробно за камъни, полезни за родените под знака Овен, можете да прочетете тук.

Подходящият цвят за зодия ТелецУспешният цвят за Телец

Представителите на знака Телец са надарени с разнообразни таланти, в това число към музиката и изобразителното изкуство, отличават се със спокоен характер, търпеливост, способни са издържат на дълги натоварвания. Но от време на време те могат да бъдат много упорити. Спокоен домашен живот е онова, което търсят много Телци. Те са способни да се привържат дълбоко и очакват от партньора искрени, взаимни чувства.

Най-подходящият цвят за хората родени под знака Телец е синият. Това е цвят, който внася спокойствие и умиротвореност. На Телците успех ще им донесе използването на синия цвят в ежедневието, в дрехите и интериора. Един от основните камъни на този знак е синият сапфир, той носи късмет на хората от тази зодия. Подробно за камъните, които са подходящи за Телец четете тук. Синият цвят винаги се е асоциирал с търпение и спокойствие, което съответства на качествата на знака Телец. Синият цвят също така символизира вярност и искреност.

Управителят на този знак е планетата Венера, която дарява Телците с миролюбив и дружелюбен характер. Един от цветовете, свързан с тази планета е розовият. Червеният цвят е много агресивен за Телците, но розовият има привлекателни качества. Той изразява комфорта, към който те се стремят и притежава успокояващи свойства.

Други цветове, свързани с този знак на Зодиака са зеленият и жълтият. Жълтият цвят прави Телците одухотворени. Този цвят може да окаже помощ в случаите, когато се проявява тенденция към мързел и апатия.

Подходящият цвят за зодия БлизнациУспешният цвят за Близнаци

Основният цвят, носещ успех на Близнаците е жълтият. Именно това е цвета на Меркурий, планетата, която управлява знака Близнаци. Всяка планета в астрологията е свързана с определени функции в организма. Меркурий е непосредствено свързан с нервната система, интелекта и функциите на мозъка, а също и с ръцете. Не е чудно, че Близнаците, както мъжете, така и жените обичат да се държат за ръце. Зя тях е полезен масажът на ръцете и дори просто леките докосвания с  ръце, това им помага да се отърват от излишното напрежение, да се отпуснат и да се успокоят.

Жълтият цвят се асоциира с радост и лекота, излъчва мощна позитивна енергия, помага за де отървете от негативните емоции и депресията. Жълтият цвят се счита за най-оптимистичният сред всички цветове. Близнаците е добре да го използват в интериора си. Жълтият цвят се явява символ на неизчерпаема енергия и движение. Заради това, че Близнаците са постоянно в движение, на тях им е нужен по-продължителен сън, отколкото на представителите на другите знаци.

Тези хора имат много активен ум и природна склонност към общуване. Жълтият цвят стимулира общуването, творчеството и спонтанността при изразяването. Като правило, представителите на знака Близнаци са комуникативни, ярки, енергични и оптимистични личности. Жълтият цвят се асоциира с интелекта, общуването и изучването на нещо ново. Полезно е елементи от този цвят да се включват в дрехите на студентите и на всички онези хора, чиято дейност е свързана с интелектуални занимания.

Успешен за Близнаците е зеленият цвят, той поддържа тяхното самоуважение и настойчивост. Зеленият цвят се свързва с доброто здраве, стимулира лечението. Особена, положителна енергия носи на жените Близнаци по време на бременност. За тях зеленият цвят, а също и прасковения създават отпускаща и успокояваща атмосфера.

На типичните представители на този зодиакален знак не им харесват цветовете, които не са ярки, например: кафявия и сивия, те не се считат за носещи успех на Близнаците. Хората от този знак на Зодиака имат особено пристрастие към геометрични модели.

Цитрин и смарагд са камъните, които носят успех на Близнаците, те им придават качества като стабилност и вярност. Лечебните свойства на цитрина помагат на Близнаците да се справят с проблеми, които са свързани с разстройство на стомаха и червата. Подробно за камъни за Близнаци чете тук.

Подходящият цвят за зодия РакУспешният цвят за Рак

Рак е четвъртият знак от Зодиака, той се намира под управлението на водната стихия. Раците имат екстрасензорни способности, те притежават развита интуиция, тяхната натура е творческа и много чувствителна. По природа те са потайни, трудно е да ги разберат дори близките им хора и приятелите. Най-забележимите, положителни качества на Раците са, че те са надеждни и грижливи, имат много силен родителски инстинкт. Негативни черти са склонността им към бърза промяна на настроението и песимизмът им.

Планетата, която управлява знака Рак е Луната. Според древни поверия Луната е Великата Небесна Майка. В съответствие с това, на Раците успех носят подобни на Луната цветове: сребристи, елегантно сиви и бели.

Сребърният цвят е символ на хармония и ясен ум. Белият се счита за пасивен цвят и се асоциира с такива качества като мир и спокойствие. Сивият цвят е посредник между белия и черния, той влияе върху промяната на настроението. Оранжевият също се счита за подходящ за Раците цвят. Желателно е да избягвате синия цвят, защото той няма да ви донесе късмет.

Камъните на знака Рак са лунен камък, изумруд, топаз. Благоприятни за Раците са свойствата на изумруда, защото се счита, че камъкът е способен да носи духовен и емоционален баланс на собственика си. Многобройни са лечебните свойства на изумруда, сред тях са – способността на камъка да намалява вътреочното налягане, да регулира храносмилателния тракт, да решава здравословни проблеми, към които представителите на знака Рак са склонни – те са свързани със стомашно-чревния тракт и възможно лошо зрение. Затова носенето на изумруд ще бъде много полезно за тях. Други качества на изумруда – той защитава от лоша енергия, увеличава менталните способности, дава мъдрост и умение да предвиждат бъдещето. Особено ценни, за Раците, са светло-зелените изумруди, които повече са свързани с духовния свят.

Топазите притежават лечебни свойства, които имат отношение към активизирането на имунитета на организма и борбата с инфекциите. Топазът е способен да повлияе положително на характера на Раците, този камък им носи успех и увеличава положителната енергия около тях. Топазът се асоциира с повече самоувереност, чувство за цялостност и радост. Подробно за камъните на Раците четете тук.

Подходящият цвят за зодия ЛъвУспешният цвят за Лъв

Лъв е огнен знак, управляван от Слънцето. Времето за успех за тях е утрото, особено, когато Слънцето изгрява. За Лъвовете е полезно да наблюдават възхода на Слънцето, защото то ги зарежда с положителни емоции за целия ден.

Златният цвят носи успех на представителите на знака Лъв и това не е учудващо, защото хората, родени под този знак обожават красивите вещи, а златният цвят се свързва с красотата и успеха. Това е топъл цвят, което отразява щедростта на сърцето на Лъва.

Други удачни за тях цветове са оранжевият и белият. Тези цветове е полезно да носите когато сте под влияние на стрес, за стабилизиране на емоциите и отстраняване на негативните мисли.

Скъпоценните камъни, свързани с всеки от дванадесетте знака на Зодиака, оказват влияние върху личността и чертите на характера на техните представители. Късмен на Лъвовете носят рубин, оникс, хризолит. Рубинът е по-подходящ за Лъвовете, които са родени в юли, а хризолитът е добър за родените през август. Тези камъни са способни да повлияят положително на вашето самочувствие и да създадат благоприятен, емоционален фон.

Положителните характеристики на хризолита са вярност, любов, честност, добродетелност. От векове, хризолита се е считал за камък с голяма, целебна сила. Той е способен да заздравява емоционални рани от миналото, да възстановява позитивния баланс на енергията в организма. Освен това, хризолитът е известен и като финансов камък. За привличане на пари трябва да го носите като украшение или да държите камъка в портфейла си. В допълнение към него може да използвате цитрина, той ще ви позволи да запазите парите, които вече са дошли при вас.

Рубинът отдавна се явява символ на власт, достойнство, любов и красота. Лечебните свойства на рубина се използват за премахване на различни заболявания на кръвта и за снижаване на кръвното налягане.

Ониксът има различни положителни свойства. Например, той помага на предприемачите, носи успех при новите проекти и защитава от влиянието на хора, които не подкрепят вашите начинания. Ониксът помага да се разделите с миналото и чрез медитация ви дава указания за бъдещето.

Подробно за камъни, полезни за родените под знака Лъв, можете да прочетете тук.

Подходящият цвят за зодия ДеваУспешният цвят за Дева

Девата е земен знак и е напълно естествено, цветовете носещи успех на представителите на този зодиакален знак, да са кафяв и зелен. Тези цветове представляват природата и нейните дарове, те са свързани с Майка Земя. Като земен знак, Девите са практични и трудолюбиви. Най-доброто място за почивка на Девите, след напрегнатия ден, може да бъде пространството, където има елементи с кафяв цвят и много зелени растения.

Хората, родени под знака Дева трябва да избягват ярките цветове, особено в дрехите и домашния интериор. По-добре е да отдава предпочитание на приглушените цветове, в това число и на сивите.

Камъните, носещи късмет на Девите са рубин, нефрит и карнеол. Ахатът и хризолитът прибавят позитивна, за тях, енергия.

Рубинът притежава лечебни свойства, помага да се лекуват проблеми с кръвообращението, намалява възпаленията и треската. Метафизичните свойства на този камък са свързани със жизнеността, любовта и предаността.

Нефритът е прекрасен зелен камък, който се асоциира с приятелството и успеха. Счита се, че нефритът защитава от зло и негативни влияния тези, които го носят като украшение. Лечебните свойства на нефрита са свързани с лечението на заболявания на сърцето, черния дроб, бъбреците и щитовидната жлеза.

Карнеолът е кафяв камък с червеникави оттенъци. Неговите лечебни свойства са свързани с очистване на кръвта и подобряване на кръвообращението, той помага при лечението на болки в гърба. Карнеолът повишава мотивацията и самоувереността. Камъкът се асоциира с постигането на целите.

Тези камъни оказват положително влияние върху представителите на знака Дева. Можете да ги носите като украшение, за да подчертаете индивидуалността и най-добрите качества на своя зодиакален знак, за лечение или да ги използвате като елементи на домашния декор за хармонизиране на семейния живот. За другите камъни, които привличат любовта и успеха към Девите, можете да прочетете тук.

Подходящият цвят за зодия ВезниУспешният цвят за Везните

На хората, родени под знака Везни, меките оттенъци на синия, небесния и зеления цвят им носят успех. Синият цвят ги лекува, носи им спокойствие и ги отпуски. Бледно-зеленият притежава тонизиращо действие, помага им да поддържат баланса на ума, душата и тялото, което е много важно за повечето представители на този знак.

Небесният е идеалният цвят за Везните. Той се счита за един от най-духовните цветове в езотериката. Просто погледнете небето в ясен ден и ще усетите величието и спокойствието на безкрайното, синьо небе. Синият цвят стимулира интелекта на Везните, помага им да проявяват талантите си и да установят позитивна комуникация.

Един от камъните на знака Везни е изумрудът. Сложете този камък под възглавницата докато спите и той ще отстрани негативните мисли, ще способства добрата почивка и ще предизвика приятни сънища.

Зеленият цвят се асоциира с израстването и жизнената сила. Зеленият нефрит носи на Везните късмет. Този камък е известен със способността си да лекува и да помага за добър сън. Ако сложите нефрита под възглавницата по време на нощния си сън, той може да ви поднесе, на сън, нови идеи и озарения. Нефритът увеличава любовта и укрепва приятелските отношения, внася положителна енергия, освобождава ума от негативите. Ако са склонни към заболяване на бъбреците, на Везните се препоръчва да носят нефрит, камъкът ще им помогне да се излекуват. За другите камъни привличащи любов и късмет към Везните, може да прочетете тук.

Други цветове, които носят на Везните успех и благополучие са белият и розовият. Като въздушен знак, Везните имат полза, когато визуализират тези цветове, съчетавайки ги с дълбоки вдишвания.

Някои представители на този знак страдат от бъбреци. На тях се препоръчва да пият повече вода, за да предпазят жизнено-важни органи от токсини и шлаки. Полезно е да се храните с краставици, целина, зеле, спанак и други зелени зеленчуци, защото те поддържат функциите на организма на нужното ниво. Везните е добре да не употребяват в големи количества захар и газирани напитки, защото те провокират вялост, отегчават ума и тялото.

Подходящият цвят за зодия СкорпионУспешният цвят за Скорпион

Цветовете на успеха за Скорпионите са тъмно червеният и пурпурният. Всички тъмни оттенъци на червено са цветовете на този зодиакален знак. Тези цветове подчертават усещането на тайна, а също се асоциират със силата и мощта на знака Скорпион. Представителите на този знак могат да използват тъмните оттенъци на червения цвят в ежедневието: в дрехите, в интериора на дома, във вещите, които ги заобикалят. Особено важно е това, че тези цветове потискат тенденцията на Скорпионите към само-разрушение. Сред камъните, които носят успех на Скорпионите са - гранат и рубин.

Виолетовото и бордото също се считат на цветове, носещи късмет. Бордото е смел, но и в същото време чувствен цвят, съответстващ на качествата на личността на Скорпионите. Виолетовият е свързан с процесите на трансформация. Счита се, че той предизвиква промяна в мирогледа и задълбочава проницателността. Виолетовият цвят способства добрия сън, намалява психическото напрежение, което се отразява положително на целия организъм. Този цвят помага при умствена преумора, облекчава процесите на очистване на организма.

Виолетовият цвят добре се използва за медитация. От древността идва твърдението, че ефектът на медитацията се увеличава десетократно, ако се провежда в присъствието на виолетов цвят. Той се използва в много произведения на изкуството за предаване на дълбоки емоции. Този ефект се създава при съчетаването на студената енергия на синьото и топлата енергия на червеното.

Черният е още един цвят, свързан със зодиакалния знак Скорпион. Черният цвят носи както негативни, така и позитивни енергии. Едно от най-позитивните качества на черното е в това, че той прави другите цветове по-ярки. В много западни култури черният цвят се асоциира с траура. В Древен Египет той е бил свързан с тъмнината на нощта, смъртта, а също и с магиите.

Хората, родени под този знак на Зодиака, не могат да бъдат наричани нито безволеви, нито слаби. Скорпионите притежават високо ниво на енергия, счита се, че аквамаринът ги подкрепя. Ако сложите този камък близо до мястото където спите, той ще ви помогне да въплътите мечтите в реалността и ще способства за позитивните изменения в живота ви. За други камъни, привличащи любов и късмет към Скорпионите, може да прочетете тук.

Подходящият цвят за зодия СтрелецУспешният цвят за Стрелец

От гледна точка на астрологията, късмет на Стрелците им носи виолетовият цвят. Той е имал особено значение през цялата човешка история и е считан за кралския цвят. За достойни да носят дрехи във виолетов цвят са били считани царстващите особи. Той е бил любим цвят на Клеопатра, напр. И в наши дни този цвят се асоциира с величие и богатство. Виолетовото често се среща и в природата: теменужките, лавандулата, орхидеите и много други прекрасни цветя.

Виолетовият цвят е съчетание между син, който символизира стабилност и червен, символизират енергия. Светлите оттенъци на виолетовия цвят пробуждат романтичните чувства, а по-дълбоките оттенъци на този цвят се асоциират с власт, разкош и амбиции. Този цвят дарява особени духовни качества, доколкото представлява смесица от студения син цвят и топлия червен. Тази комбинация се асоциира с качествата на знака Стрелец и създава тайната на виолетовия цвят.

Освен виолетовият, вторият най-влиятелен, за Стрелците, цвят е синият. Хората, родени под този зодиакален знак, трябва да носят дрехи с тези цветове, а и да ги използват в интериора си.

Виолетовият и синият цветове не са непосредствено свързани с човешкото битие. Те поддържат баланса в забързаното ежедневие и носят със себе си мъдростта на висшите сили. От тази гледна точка, синият и виолетовият цветове са добри за медитация.

Ако Стрелците живеят в помещение, стените на което са във виолетов цвят, техните творчески способности и въображението им се увеличава. Но е важно да се отбележи, че, ако във виолетовото синият цвят е по-изявен от червения, то това може да създаде емоционален дисбаланс.

Сред известните камъни, носещи късмет на Стрелците са топаз и турмалин. Счита се, че турмалинът стимулира процесите на освобождаване от тревожни чувства и депресии, способен е да активира творческите процеси. За другите камъни, които привличат любов и късмет към Стрелците, можете да четете тук.

Подходящият цвят за зодия КозирогУспешният цвят за Козирог

От гледна точка на астрологията, на Козирозите успех носи кафявият цвят, а също и другите тъмни оттенъци на земята. На някои кафявият цвят може да им се струва скучен и „тъп“, но трябва да знаете, че сте далече от истината. Кафявият цвят символизира дружелюбие и стабилност, а това тези черти на личността, които са характерни за Козирозите.

Кафявият цвят е земен цвят и той е широко представен в природата: дърветата, камъните, почвата. Кафявият цвят символизира практичност и стабилност. Макар че този цвят се среща в природата по всяко време на годината, преди всичко се асоциира с есента. Подобно на характера на Козирозите, кафявият цвят е надежден и простичък.

Кафявото е близо до черното, но все пак е доста по-непринуден цвят, явява се отличен фон за другите, по-ярки цветове. Подобно на черния, кафявият цвят подчертава другите цветове, а също и хората, които са родени под знака Козирог, помагат на околните да изявят в себе си най-добрите качества.

Тези, които имат Козирог до себе си, в живота, действително могат да бъдат сигурни в тяхната подкрепа, те не бягат от задълженията си. Ако с работата се захване Козирог, то не трябва да се безпокоите за резултата, защото тези хора подхождат към всяка задача много сериозно и следват целта до края, до завършването.

Използвайте кафявият цвят тогава, когато е необходимо да се съсредоточите върху изпълнението на някаква дейност. Това е особено актуално за тези дела, които имат отношение към финансите. Кафявият цвят е подходящ, когато ви е необходима сериозност и повишено внимание. Не се препоръчва да носите дрехи от кафяв цвят по време на почивка или когато просто искате да се отпуснете.

Камъните, привличащи късмет за представителите на знака Козирог, са: ахат, оникс, тигрово око, раухтопаз. Подробно за камъните, привличащи любов и късмет към Козирозите, можете да четете тук.

Друг цвят, който се счита за подходящ за Козирозите, е виолетовият, който е съчетание от син и червен. Този цвят е съчетание от стабилност и преданост, качества свързвани със синия цвят и яснота и обективност, свързвани с червения. Виолетовият цвят има лечебни качества, помага при лечението на заболявания свързани с ушите и очите. Счита се, че този цвят способства очистването както на физическото тяло, така и на духовните аспекти на личността.

Подходящият цвят за зодия ВодолейУспешният цвят за Водолей

За Водолеите цветовете на късмета са преди всичко синия и зеления - цветовете на океана и небето. Ярките и смели цветове могат да доведат до дисбаланс, най-добре е да избирате спокойните и меки оттенъци на синия, небесния и зеления цвят. Тези цветове ще ви дадат вдъхновение и надежда. Използването им у дома и в облеклото ще ви помогне да противодействате на негативната енергия, която може да ви заобикаля.

Синият цвят има лечебни свойства за Водолеите. Той успокоява, намалява негативните емоции, а също помага да спре болката, възпалението и да се намали кръвното налягане. Синият цвят предизвиква спокойствие и общо усещане за спокойствие. Дори визуализацията на синьото небе оказва успокояващо въздействие, предизвиквайки спокойно състояние на ума. Синият цвят е известен като цвета на истината.

Аквамарин, син ахат, лазурит са камъни със син цвят и носят успех на Водолеите. Тук можете подробно да прочетете за камъните, които привличат любов и успех за Водолеите.

Влиянието на зеления цвят е много разнообразно. Този цвят ще ви помогне да балансирате емоциите и да възстановите спокойствието на ума си. Зеленият цвят е едновременно енергичен и успокояващ, той носи позитивна енергия, помагаща при лечението на сърдечни заболявания. Той е известен с това, че укрепва имунитета и стабилизира дейността на нервната система, активира очистването на черния дроб и храносмилателната система от токсини и шлаки, затова зеленият цвят е особено важен, когато преминавате някакъв курс на лечение. Сред благотворните за Водолеите камъни със зелен цвят е тюркоазът.

Използването на оттенъци на синия и зеления цвят ще ви помогне да внесете в живота си повече спокойствие. Заобиколете се с тези цветове и ще намалите значително влиянието на стреса и психическите натоварвания.

Подходящият цвят за зодия РибиУспешният цвят за Риби

Цветовете, носещи успех на представителите на знака Риби, са лилав, виолетов, зелен, син и сребрист. За да запазят вътрешния си баланс, да имат добро самочувствие, както физическо, така и емоционално, на Рибите се препоръчва да се обкръжат с предмети със зелен и син цвят. Синият цвят трябва да носите, когато искате да почувствате спокойствие и умиротвореност. Но този цвят не е подходящ, когато ви е тъжно и самотно.

Ако искате да погледнете на света по нов начин, носете дрехи със зелен оттенък. Но зеленият цвят не се препоръчва, ако сте объркани или обмисляте важно решение. Зеленото е съчетание между жълт и син цвят, а тези цветове е по-добре да избягвате когато сте подтиснати и в лошо настроение.

Сребристият цвят неутрализира негативните чувства и ги заменя с позитивна енергия. Този цвят също може да ви помогне, ако искате да станете по-издръжливи и търпеливи. Сребърният цвят е особено подходящ по време на пълнолуние и новолуние, като неговата енергия може да бъде увеличена с помощта на камъните на Луната: лунен камък и син ахат.

Виолетовият цвят е подходящ за Рибите, ако очакват сериозни промени в живота. В този период се заобиколете с оттенъци на виолетово, то представлява за вас идеята за  трансформация и ви помага да преобразите живота си. Но това не е цветът, който ви подкрепя в периоди на разочарования и загуби. Виолетовият цвят подхожда за периодите, когато вие се стремите към нов живот, към реализация на целите или сте решили да внесете сериозни изменения, които да окажат важно влияние върху по-нататъшния ви живот. В това време, виолетовият цвят ви дава лекота и снижава емоционалното напрежение. Но така той намалява желанието ви за любов. Сред камъните с виолетов цвят, които ви носят успех са аметистите. Подробно за камъните на знака Риби можете да прочетете тук.

В зависимост от целите, които си поставяте, можете да използвате тези цветове за медитация и лечение. Те ще помогнат на Рибите да постигнат изменения на ментално, емоционално и физическо ниво. Цветовете могат да се използват не само в дрехите, но и в интериора на дома и службата.