Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Еротичен хороскоп за ОвенОВЕН
Тя е носител на доста твърди принципи, до някъде инат, което се отразява на нейните еротични наклонности. Стреми се да избира сама мъжа, умее да се покаже в обществото, създавайки имидж на привлекателна жена. В интимния живот тя е много егоистистична, но то заради желанието да получи от партньора това, което очаква от идеалния мъж. Еротиката й е леко педантична, защото тя се ръководи от своите устойчиви представи за секса. Не обича да се подчинява дори в леглото, именно тук й нужен силен и властен партньор. Тя е с неизчерпаема жизнена енергия и е в състояние да достави истинско удоволствие на мъжа.

 

 

 

Еротичен хороскоп телецТЕЛЕЦ
Родената под този знак е очарователна и изискана, капризна и чувствена. Тя се стреми да се заобиколи с красиви вещи и блестящи мъже. Отлично разбирайки нейния характер, мъжът се стреми към нейната близост, защото тя е великолепна партньорка, способна да подари изтънчено чувствено наслаждение. Епикурейското й възприятие на живота й помага да избегне много сериозни проблеми и тягостни връзки. Радостта й от пълноценните усещания се предава на избранника й. Неговата радост не е продължителна, след известно време той открива своята епикурейка в обятията на друг. Тя е искренна в еротиката и се отдава на своето влечение безогледно, стараейки се да научи новия си партньор на все още неизвестно наслаждение. Трябва да признаем, че за мъжете тя е толкова привлекателна и мамеща, колкото и разорителна. Съпружеския й живот често е неустойчив.

 

 

Еротиме хороскоп Близнаци

БЛИЗНАЦИ
Видимо от Близнаците й е останала определена раздвоеност. От една страна – ум и проницателност, прекрасен характер, умение да общува с хората – всичко това й помага да постига добри резултати. Но същия ум и разбирането на хората не й дава шанс да си намери единствения и неповторим мъж. Тя е верен и надежден приятел за много, но не може да намери равностоен партньор. Именно на него тя е готова да подари своята чувственост и привързаност. Но достойните за нея мъже се срещат рядко и пламъкът й може и така и да не се разгори. В някои случайни връзки просто намира физическо удовлетворение. Но ако такава жена срещне все пак своя избранник, то техния съюз ще бъде образец за семейно щастие.

 

 

Еротичен хороскоп РакРАК
По натура тя е извънредно еротична и усилено се стреми към чувствено наслаждение. Но с мъжете се държи хладно и непристъпно. На нея й се струва, че въжделенията й са слабост, която мъжът ще види, а на нея не й се иска да признава каквито и да било свои слабости. Тя губи много усилия, за да изглежда силна и самостоятелна. Но тя е лесно възбудима, страстта я обхваща и тя се опитва да я скрие и това я довежда до грубости. След близост тя се старае повече да не се среща с партньора, а ако е невъзможно, става капризна и раздразнителна към него. Но ако попадне на търпелив и тактичен мъж, способен да не мисли за себе си, а да се погрижи за пълното удовлетворение на нейните желания, тя получава от близостта наслада. Трябва да отбележим, че не са толкова много мъжете способни на подобна жертва.

 

 

Еротичен хороскоп ЛъвЛЪВ
Тя далеч не е с лъвски темперамент, макар че е доста привлекателна и е способна да завърти и най-трезвата глава. Чувствата й винаги остават спокойни и проявява разсъдителност при всякакви обстоятелства. Дори по време на близост, мъжът усеща нейния безпристрастен поглед. Отчасти това може да се обясни с нейната физическа хладина и слабия й интерес към секса. На нея й е писано да бъде добра жена и майка. Именно при отстояването на интересите на семейството се проявява нейната лъвска натура. Но безразличието й към секса създава много проблеми на съпруга. Продължавайки да я обича, той встъпва във връзка с друга жена, способна да му даде цялата гама на еротичните отношения. Тя е ревнива, но за изневярата трябва да обвинява само себе си. Ако срещне мъж с такова еротично търсене, то техният брак може да бъде напълно успешен.

 

Еротичен хороскоп ДеваДЕВА
Всичките си най-добри женски качества й е предало това съзвездие: красота и мек характер, вярност и нежност, пълно сексуално усещане. Тя е много привлекателна за мъжете, но никога не използва това си качество с користни цели. Доставя й огромна радост съзнанието за това, че мъжете й се наслаждават. Не трябва да се очакват от нея свръх страсти и буйна екзалтация, тя е създадена за ласки и глезене и това обогатява близостта с нея с неповторими цветове. Има дълбоко уважително отношение към мъжете и в мъжките обятия се чувства спокойно и надеждно. Това усещане се предава и на избранника й. Тя е леко срамежлива. Нейната привлекателност връща мъжа към нея отново и отново. А след това той остава завинаги, докато стане достатъчно опитен, за да се разбере една проста истина: " Никое добро дело не остава ненаказано." Девата е идеалната жена, майка и домакиня.

 

 

Еротичен хороскоп ВезниВЕЗНИ
Нейните еротични стремежи са заложени в подсъзнанието й. От време на време тя с удивление ще се открива в ново легло и ще се чуди как е станало това. Тя е темпераментна, но сексът не е за нея цел, макар че реално заема голямо място в живота й. Везните като поведение – през цялото време се колебаят. Със силен мъж, който е способен да я подчини и тя покорно ще следва неговите желания. Със слаб партньор тя сама ще бъде стопанка на положението. И в единия, и в другия случай мъжът не получава усещане за пълна интимност, говорим само за чисто физическо удовлетворение. Когато тя чувства, че е обичана, става весела, обаятелна, макар че романтична натура едва ли можеш да я наречеш. В брака нейното сексуално поведение става по-осъзнато и по-заинтересовано.

 

 

Еротичен хороскп СкорпионСКОРПИОН
За нея са приложими определения като – фатална, загадъчна, тайнствена. Страстта й е безгранична. Всичките й постъпки са подчинени на една цел – получаване на сексуална наслада. Тя е енергична, умна, красива. Мъжете просто си губят ума по нея. Тези, които мечтаят за „знойна“ жена, именно в нея намират олицетворение на този идеал. Тя отлично се владее, но в минути на интимност премахва всички условности, става особено прекрасна в своите лудост и безумие. Партньорите й израстват в собствените си очи и това я прави още по-привлекателна. Тя е опасна за мъжете, които опознавайки върховете на интимната близост, не могат да се отърват от нея и стават роби на своите чувства. Заради такива жени се рушат кариери, разбиват се семейства, но мъжете отново и отново се хвърлят в този водовъртеж. За мъжа си, тя често става добра опора и прави всичко, за да достигне той блестящ успех.

 

 

Еротичен хороскоп СтрелецСТРЕЛЕЦ
Превъзходна партньорка за тези, които обичат умни, весели, увлекателни жени. В сексуален план е примамлива и неизтощима. Тя умее да цени живота във всичките му прояви – работа, изкуство, спорт, семейство. Секса за нея е начин да усети напълно ежедневието и тя се стреми да извлече от него максимална наслада. Шумна, жизнерадостна, пълна с фантазия. Тези качества са й присъщи в интимната близост. Сама избира партньора си и става истински щастлива само когато напълно удовлетвори своите желания. Знаейки цената си, към измяната на мъжа се отнася спокойно, както всъщност и към своята. Семейния живот за нея е нещо сериозно, но не винаги съумява да го направи хармоничен, защото жаждата за нови впечатления често я отдалечава от домашното огнище, където оставя объркания си съпруг.

 

 

Еротичен хороскоп КозирогКОЗИРОГ
Родените под този знак често се измъчват от противоречия между желанията си и възможността за тяхното удовлетворение. Те е еротична и влюбчива, но едновременно и строга при спазването на външното приличие. Поради това нейната страст често не намира изход, което може да бъде причина за многобройните й комплекси. Мъжете се стремят към нея, чувствайки, че е търсената партньорка, но остават в недоумение натъквайки се на създадения от нея добродетелен образ. Натрупващото се в нея влечение от време на време премахва бариерите и тя се хвърля с главата напред в кратко приключение, отхвърляйки своите принципи и поразявайки партньора с темперамент и изтънченост. В съпружеските отношения често слага рога, но терзаейки се и с разкаяние тя отново става добродетелна, но темпераментът й отново търси изход. На преклонна възраст такива жени се затварят в себе си и стават сърдити бабички.

 

 

Еротичен хороскоп ВодолейВОДОЛЕЙ
В нейният дом винаги има много гости, които са привлечени от ума, обаянието и общителността на домакинята. Но това не означава, че тя е така разнообразна и в интимните отношения. Да бъде добра съпруга, умело да води дома си, своята любов към премереност и порядък тя пренася и в спалнята. Съблазнен от нейното външно очарование, мъжът се стреми към нея в търсене на нови усещания. Но след близостта им в паметта му остава само мигане на свещите и шумолене на листа. Тя не е запозната с буйната еротика, за нея това не е нужно, радостта в живота тя вижда във веселата компания и интересното общуване. И ако нейното желание е да накара мъжа да ревнува, то той може да бъде напълно спокоен – тя му остава вярна. Водолей –прекрасна партньорка за мъж със слаб темперамент, търсещ не толкова секс, колкото спокойствие и внимание.

 

 

Еротичен хороскоп РибиРИБИ
Нейният свят е свят на актьори, художници, литератори, свят на бохеми. Тя живее в измислено царство на мечти и надежди. Нейната еротика се реализира в обожанието, в любовната „драматургия“, в играта, но не във физическата близост. И понеже, тя се старае в своето богато въображение, да превърне партньора си в принц, то действителността не й носи удовлетворение в близостта. Животът й преминава в очакване на чудо, в надежди да срещне онзи, който ще й постеле легло от рози. Като правило, мъжете не се връщат при нея, защото те не обичат романтичните сълзи по време на интимни ласки. Неразбирането, че в секса не само се взима, а се и дава, я поставя в състояние на постоянна меланхолия. Като цяло тя е добра и много юноши придобиват първия си опит в нейните обятия. В брака тя често изневерява, като не е в състояние да обясни тази си необходимост.